MA, DI, DO VAN 8.30 TOT 18.00 UUR

VOLG ONS

Medical skincare

Gezichtsbehandelingen zijn meer dan alleen maar een moment van ontspanning.

De huid wordt bij iedere behandeling goed geanalyseerd door de schoonheidsspecialist. Veranderingen in en op de huid worden dan ook meteen opgemerkt.

Tamara heeft zich daarom verder gespecialiseerd in de medische kant van het vak. Ze heeft de opleiding Dermatologie voor de schoonheidsspecialist gedaan bij U-Consultancy. Door de opgedane kennis kan zij huidproblemen snel herkennen en je doorverwijzen naar de arts als dit nodig blijkt te zijn. Tevens werkt zij met de Medical lijn van IK SKIN PERFECTION.

medical skincare ik skin perfection

EEN GOEDE EN GEZONDE HUID BIJ INTENSIEVE MEDISCHE BEHANDELINGEN

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

Onze medical producten hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Onze producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.

WEES MILD VOOR DE HUID

Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig. Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en de huid zo veel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.

Intake en behandeling

Wij bieden na een uitgebreide intake een uiterst milde behandeling aan. Ook krijg je een duidelijk advies over de producten die je thuis kunt gebruikt. De prachtige Medical kit is €79,- en biedt een complete verzorging aan om de huid thuis verder te kunnen verzorgen.