Huidverbetering

WhatsApp Image 2023-02-24 at 13.41.33 (1) WhatsApp Image 2023-02-24 at 13.41.33
WhatsApp Image 2023-02-24 at 13.36.00 WhatsApp Image 2023-02-24 at 13.36.00 (1)
WhatsApp Image 2023-02-27 at 22.57.15 WhatsApp Image 2023-02-27 at 22.57.41

Huidverbetering

Met deze huidverbeterende behandelingen wordt zeer doeltreffend te werk gegaan. Na een uitgebreide intake en huidanalyse bespreken we de huidwensen. Vervolgens kijken we samen naar welke behandeling daarvoor het meest geschikt is en welke resultaten haalbaar zijn. Onderstaande behandelingen zijn vooral effectief in kuurverband, wat inhoudt dat de behandeling met enige regelmaat wordt herhaald.

Welke resultaten kun je verwachten bij de onderstaande behandelingen:

Microneedling

4 tot 6 behandelingen
129,- elke 4 weken
 • Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de Dermicapen. Op deze pen wordt een cartridge bevestigd met miniscule naaldjes.

  In een hoog tempo worden op een zeer gecontroleerde manier kleine en gelijkmatige openingen gemaakt in de huid. Soms is het namelijk nodig om de huid gecontroleerd te 'beschadigen'.

  Tijdens dit proces krijgt de huid een signaal om te gaan genezen en te herstellen. De collageen en elastine-aanmaak wordt daarmee geactiveerd. Daarnaast wordt er een keuze gemaakt uit een van de vele beschikbare serums, afhankelijk van het doel van de behandeling.

  Doordat er microkanaaltjes in de huid zijn gemaakt wordt de productopname enorm vergroot en neemt de werking toe. Een gezonde, gladde huid is het uiteindelijke resultaat.

PRX-T33 Skinbooster

4 tot 6 behandelingen
99,- elke 7-10 dagen
 • Dit is een nieuwe, unieke formule. Een zogenaamde 'no-needle' behandelmethode. Bedoeld om de structuur en conditie van de huid snel en langdurig te verbeteren. Het geeft je huid direct een ongekende bio-revitalisatie (herstellende oppepper) zonder de huid te beschadigen. Het PRX serum wordt d.m.v een speciale massage de huid ingebracht.
  De combinatie van Kojine zuur, waterstofperoxide en TCA dringen in verschillende snelheden door tot in de lederhuid. Dit is de plek waar huidverbetering plaatsvindt. Een eenmalige behandeling dient als ware skinboost en is enkele weken zichtbaar. Perfect in te zetten voor bijvoorbeeld een feestje.

  Wil je veel langer genieten van het mooie resultaat? Dan wordt een kuur aangeraden. Een kuur van 6 behandelingen elke 7 tot 10 dagen levert tot ongeveer 6 maanden resultaat. Na afloop van de behandeling krijg je producten mee naar huis die je de eerste 7 dagen kunt gebruiken.

Bindweefselmassage

4 tot 6 behandelingen
39,- elke week
 • Het bindweefsel is een belangrijk onderdeel van de huid. Het onderhuids bindweefsel bevindt zich onder de lederhuid. Dit ondersteunende weefsel geeft ons lichaam vorm, stevigheid en souplesse.

  Met een bindweefselmassage is het doel om rimpels en lijntjes te laten vervagen, de huid die mooie glow te geven, doorbloeding te stimuleren en de huid te liften. In feite een ware workout voor je huid.

  De huid wordt eerst gereinigd en gepeeld. De massage wordt vervolgens 'droog' uitgevoerd, wat wil zeggen zonder tussenstof. Na afloop wordt een serum aangebracht omdat de huid juist dan het beste in staat is om werkzame stoffen op te nemen. Een stralende, volle huid in topconditie is het uiteindelijke resultaat.

Een behandeling inplannen?