MA, DI, DO VAN 8.30 TOT 18.00 UUR

VOLG ONS

Henna Browtastic

Volle en strakke wenkbrauwen

Henna Browtastic

 

Dit is de behandeling voor volle en strakke wenkbrauwen. Henna is anders dan gewone verf omdat niet alleen de haren maar ook de huid worden gekleurd. Hierdoor is het mogelijk om de vorm strakker te maken en de wenkbrauwen een vollere look te geven. De kleur blijft ca. 5-14 dagen op de huid en 6-8 weken op de haren zitten. Dit is afhankelijk van het huidtype en de haren. Bij een vette huid zal de henna sneller loslaten. Maar ook de lichtere henna kleuren zullen sneller vervagen.

 

Henna word gemaakt van de struik Lawsonia inermis en is dus volkomen plantaardig. Henna is een roodtint maar doordat de henna poeder worden gemengd met andere gedroogde planten, ontstaan er meerdere kleurvarianten.. Het is vrij van ammoniak en waterstofperoxide.

 

Nu zijn er veel vragen omtrent allergieën. In het buitenland word vaak gerommeld met de henna. Om de kleur van de henna intens zwart te maken voegen ze vaak goedkope en synthetische stoffen toe. Deze stoffen kunnen zorgen voor ernstige allergische reacties. Dit zit absoluut niet in Henna Browtastic. Toch kunnen we allergische reacties niet volledig uitsluiten. Heb je voorheen een allergische reactie gehad op haarverf dan raden we je Henna Browtastic af.

Henna Browtastic
Henna Browtastic

De behandeling

Een Henna Browtastic behandeling duurt ca. 45 minuten.

Eerst worden de wenkrauwen in model gebracht.

Vervolgens worden de dode huidcellen rondom de wenkbrauwen verwijderd met een speciale scrub. Daarna worden de wenkbrauwen en de huid gereinigd met een wenkbrauw shampoo om zo de haarschubben te openen zodat de henna optimaal kan intrekken.

Dan bepalen we met u de juiste kleur en word de henna in verschillende lagen aangebracht voor een prachtig resultaat!

 

Contra indicaties

  • Bij wondjes rondom wenkbrauwen
  • Chemotherapie
  • Zwangerschap
  • PPD allergie
  • Noten allergie
  • Bij gebruik medicijn Lithium
  • Recent geverfde wenkbrauwen