MA, DI, DO VAN 8.30 TOT 18.00 UUR

VOLG ONS

Gezichtsbehandelingen

Natuurlijke verzorging

Unieke 4-Fasen programma

 

IK Skin Perfection zorgt voor maximale huidverbetering volgens het 4 fase RESET programma. Zo word de huid teruggebracht naar de natuurlijke conditie en huidflora.

Vanwege het Less is More principe worden 0% huidonvriendelijke stoffen toegevoegd, zonder geur of kleurstoffen. Er word alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke en huidvriendelijke stoffen.

Kom je voor het eerst? Dan wordt je behandeld met producten uit Fase 1, een reset voor je huid. De vervolgbehandelingen worden intensiever en er wordt gekeken of je huid toe is aan Fase 2,3 of 4.

behandelingen schoonheid

GEZICHTSBEHANDELINGEN IK SKIN PERFECTION

De Basic Program (60 min) is de behandeling als je niet veel tijd hebt. Een ‘quick vitality’ met alles erop en eraan. Deze facial bestaat uit een huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging & dieptereiniging, nek/schoudermassage, masker en 24 hr cream.

Bij de Complete Program (90 min.) is de behandeling uitgebreider. Met o.a. een extra Derma mask en een heerlijke massage van gezicht, nek, schouder & decollete geniet je van huidverbetering met dat extra stukje ontspanning.

Onze Wellness Program is de ultieme relaxbehandeling. Deze start met een scrub & massage van de rug en schouders. Vervolgens een gezichtsbehandeling met heerlijk geurende oliën en een hoofdhuidmassage. Tijdens het masker worden de voeten gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een lekkere thee van IK skin perfection.

BASIC PROGRAM€59,-
COMPLETE PROGRAM€69,-
WELLNESS PROGRAM€89,-

SPECIALS 45 min. €49,- / 90 min. €85,-

Doelgerichte, huidverbeterende behandelingen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Voor het beste resultaat raden wij kuurbehandelingen aan. Hierbij kom je 4 tot 6 keer achter elkaar met een tussenpose van ca. 2 weken.

Skin & AGE
Skin & ACNE
Skin & REDNESS
Skin & BINDWEEFSEL35 min. €35,-