Over Care4Beauty


Het gezicht achter Care4Beauty

Hallo, mijn naam is Tamara Vos (37). Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaresse van schoonheidssalon Care4Beauty. In dat jaar trouwde ik ook met mijn lieve man en inmiddels hebben wij een dochter en een zoon waar wij enorm van genieten.

Toen ik in 2005 mijn diploma haalde, had ik nooit de ambitie een eigen onderneming te starten. Dit verlangen is gegroeid. Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met de klant, hoogwaardige behandelingen en eerlijke adviezen. Een eigen salon waarbij ik de vrijheid heb dit toe te passen, was een logisch gevolg.

Ik kies ervoor me regelmatig bij te laten scholen. De opleiding ‘Dermatologie voor de schoonheidsspecialist’ heeft mijn kennis op medisch vlak enorm vergroot. Ik leerde verdachte plekjes op de huid in een vroeg stadium te herkennen. Zo kan ik klanten tijdig verwijzen naar een arts.

Mijn salon aan de Klapperdijk in Wapenveld was voorheen een oude schuur. Wij hebben de schuur en tevens de woning compleet verbouwd. Een heerlijk plekje aan het Apeldoorns kanaal waar ik met veel plezier woon en werk. Ik zou het leuk vinden om je daar te ontvangen!

Liefs, Tamara

Liefs, Tamara

Kijkje in mijn salon

Tamara is heel professioneel, weet waar ze het over heeft en zorgt dat je je volkomen op je gemak voelt. Daarnaast is het ook nog een prachtig mens, van binnen en van buiten!