MA, DI, DO VAN 8.30 TOT 18.00 UUR

VOLG ONS

Producten

Schoonheidssalon Care4Beauty voert haar behandelingen uit met producten van IK Skin Perfection. Alle producten zijn dierproefvrij.

Een gezonde en stralende huid

Deze producten worden uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Zij is het beste in staat uw huid te beoordelen en daarbij de juiste producten te adviseren. Zo weet u zeker dat u uw huid thuis met de juiste producten verzorgd. Uw huid blijft op deze manier gezond en stralend.

IK Skin Perfection is een nieuw en ‘groen’ cosmetica merk dat zich niet alleen richt op huidverzorging maar juist op huidverbetering. Dit merk is geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder voor de kwetsbare huid (bijvoorbeeld: acne, couperose, zonschade, eczeem…)
De natuurlijke ingrediënten zijn 100% klinisch bewezen en dragen bij aan structurele huidverbetering. De producten zijn zeer vriendelijk in het gebruik thuis.

 

Ontdek onze producten

Reiniging, Serum, Maskers en 24 uurs creme

Malu Wilz is het merk waarmee Care4Beauty haar visagie verzorgd. Het heeft een breed assortiment waaronder prachtige BB-Creams, wenkbrauwproducten en de prachtige Just Minerals lijn. Deze is zeer goed geschikt voor de uiterst gevoelige huid die weinig kan verdragen.

Al deze producten zijn te verkrijgen in de schoonheidssalon. Wij zorgen ervoor dat de producten op voorraad zijn zodat u ze direct mee kunt nemen of tussentijds kunt aanvullen.

producten